tisdag 22 mars 2011

Måndagskvällar

Jag gillar måndagar! Varannan måndag hämtar jag de små A:na i skolan. Jag har inte träffat dem på en vecka då och det är underbart att få ha dem i sin famn igen! Vi brukar gå till bibblan eller göra nåt annan kul tillsammans och ha en "tillsammanskväll" då.

De andra måndagarna, som blir väldigt tysta och ensamma när barnen åkt till sin pappa, har jag fyllt med härliga vänner i vår syjunta! Att få träffas och prata, vara kreativa, fika och avsluta kvällen med att be tillsammans är lika bra dom de med barnen. I går kväll var vi hemma hos mig. Det var "julafton" för de som hade beställt varor från Stoff &Stil tillsammans. Jag fixade lite smågrejer och fick råd om hur jag skulle fortsätta med några projekt. Så skönt att kunna rådfråga andra, bolla idéer.

Den här gången bjöd jag på en kanel och banankaka med underbar glasyr. Receptet hittade jag i Bagarstugans blogg och du hittar den här. Den var mycket god så den kommer att bakas fler gånger. Hoppas du också hade en bra måndag.

Kram Nina

3 kommentarer:

 1. Visst är det som "julafton" när man får paket från Stoff & Stil. Vi var nere i Malmö för ett par helger sen och besökte butiken, vilken stor tygaffär! Hoppas du får en härlig vecka. Kram Sofie

  SvaraRadera
 2. Nina, när får vi komma hem till dig egentligen?! Du verkar ha det så mysigt!! Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja du Matilda, vi får väl se hur det blir i maj när vi ses nästa gång. Vi kan väl ha filmkväll hemma hos mig allihop? Haha, tror inte det... När vi har webundervisning brukar ni se mig i vardagsrummet med min skärgårdstavla i bakgrunden. Tobbe och Alex brukar sitta i köket, så lite har de sett iaf :) Jag försöker mysa till det här hemma i min lägenhet.
  Kram

  SvaraRadera