lördag 15 maj 2010

Kronskogen

I dag var det en sån otroligt vacker och varm sommardag! Vi skulle vara i Sala torsdag och fredag men vi kom hem först idag pga att min äldsta son Albin hamnade på lasarettet i Västerås för bortoperation av blindtarm. När vi kom hem väntade vi på att det skulle bli lite svalare för att sen ge oss ut i Kronskogen. De små A:na tog sina cyklar för att kunna hinna med sin snabba moder på promenad i spåret.
Eller var det så verkligen? Ja ja... Vi drog iväg och det var så underbart vackert i skogen. När vi gick där i onsdags var det vitsippor och blåbärsris överallt. Men i dag hade även liljekonvaljerna trängt sig upp mitt i allt. Det dröjer inte länge innan de slår ut och skogen doftar liljekonvalj.
Efter 20 min stannade vi och vilade. Fåglarna sjöng hysteriskt i ekarna runt omkring oss. Vi bara njöt av Guds underbara natur! Sen vände vi hemåt igen. När vi kom hem var vi varma och svettiga alla tre. Axel skulle in i duschen först, men då upptäckte jag att varmvattnet var borta. Jag vet inte hur jag ska få oss fräscha med enbart kallvatten. Har du något förslag?

3 kommentarer:

 1. Tvätta sig kan man ju göra fast det är väl friskt,men håret blir ju inte rent...
  Du får väl koka en massa vatten och hälla upp i handfatet i omgångar och spä till lagom temperatur.
  Tvätta, skölja och skölja igen.
  Risk för ryggskott på mammor föreligger dock...
  Hoppas ni har löst det ändå !

  SvaraRadera
 2. Tack för rådet! Som tur är kom vattnet tillbaka nyss så jag hinner iaf duscha innan läggdags :) Kidsen får jag rengöra i morgon...

  SvaraRadera
 3. Tack kära vän för presenten! Så kul att ni kom och förgyllde våran dag! stor kram

  SvaraRadera