lördag 8 maj 2010

Hemma

Idag är det 2 år sedan jag fick nyckeln till min lägenhet i Eskilstuna... En ljus 5:a på 116 kvm på mittenvåningen. Gigantisk balkong! I oktober förra året flyttade jag några hus bort till en 4:a på 93 kvm. Gillar min lägenhet, men visst skulle det vara trevligt med nya vita tapeter, men de kommer senare. Här kan ljuset komma in från två håll och det blir ett härligt ljus. Om några veckor flyttar min Alexandra, 20 år, hem igen efter ett år i Jönköping. Det ska bli sååå roligt att bo med henne igen, men nu finns inte hennes rum kvar så vi mixar ihop oss alla 4 varannan vecka under sommaren. Sen får hon hitta nåt eget...
Den här grodan fick jag av min goda vän Maria Z. Hon tyckte att jag ska pussa på den lite då och då, vilket jag gör utan resultat... Men det gör ingenting i dagsläget. Det är kanske därför han ser lite fundersam ut.
Gardinerna passar lika bra i lägenheten som på Syréngården jag bodde på innan. De är mina favoriter och mycket praktiska eftersom de kan dras för soliga dagar. Det kanske blir några fina shabby chic-rullgardiner senare när jag vill byta gardiner. Ska ha en skön lördag hemma ensam. Måste ta tag i mitt rum som ska rymma syrum, kontor, kortmakeri samt en plats för mig att återhämta mig och få min skönhetssömn... Jag ser fram emot i kväll då jag ska tjejkväll och det ska bli så kul!

3 kommentarer:

 1. Jag har kommit hem från scraphelg där jag gjort några kort... inga scrappar alls. Ett examenskort till din dotter tex... gissa färg!
  Några studentkort och ett kort till en bloggkompis som lämnat en så underbar kommentar som jag verkligen behövde då och några små kort till!
  Har en vikning jag ska lära dej!
  Kramis, Syrran.

  SvaraRadera
 2. Du hade alltså också en bra lördag! Jag tittade i almanackan och insåg att det här var min första lediga helg utan barnen sendan i början av februari. Tjejmiddagen var toppen och likaså mötet och knytislunchen hos Marcus o Gabriella.

  SvaraRadera
 3. Undra just varför mitt nya inlägg i min blogg inte syns här! Det är mitt gamla inlägg som ses...
  Snälla gå in och läs och ha kommentar. Är det för deppigt?? Jag är inte deppig idag men lite dämpad. Tänker en del på vår bror just idag, men livet är här och nu!
  Ska bli så kul att träffa er i morgon!
  Kram på er alla!

  SvaraRadera