onsdag 25 april 2012

25 år sedan...

Igår satt min dotter och jag och pratade om bröllopet nästa sommar, om Alexandra och Andreas stora dag . Vi pratade om vilken kyrka vigseln ska vara i och var vi ska ha festen. Kanske dags att boka redan nu. Vi måste ju rymmas allihop.
Alexandra visade mig en vacker klänning. Så vit och vacker. Det finns så mycket att fundera på, planera, besluta, men jag har lovat att jag bara ska vara bollplanket och inte den som bestämmer... Hon har så bra idéer.
I morse insåg jag att idag för 25 år sedan gick jag tillsammans med min pappa mittgången fram i kyrkan. Klädd i vitt och en vacker krona av guldtråd på huvudet och med en väldoftande blombukett i handen. Släkt och vänner som log mot mig när jag gick förbi dem mot min blivande man. Oj, har det verkligen gått 25 år sedan dess!
Vi firar inte bröllopsdagen i dag, det blev bara 21 stycken...

Att få vara med på den här resan till nästa sommar är så spännande. Funderar redan på vad jag ska ha på mig fast jag vet att jag kommer ändra mig massor massor med gånger innan dess. Måste nog inhandla fina näsdukar tills dess, jag brukar behöva ha det på alla bröllop. Det är ju så vackert, så otroligt vackert! Jag ser verkligen fram emot, ja riktigt längtar till nästa sommar... 

Kram Nina

2 kommentarer:

  1. Hörde att Alexandra förlovat sig och nu planerar ni bröllop. Förstår att det är roligt och spännande. Lycka till!!

    Babsan

    SvaraRadera
  2. Tack Barbro! Det ska bli kul. Du var ju med på mitt bröllop och det var sagt var ett tag sedan :)

    SvaraRadera