tisdag 6 juli 2010

Sommarfynd

Idag var det sista dagen Pingstkyrkans Second Hand hade öppet innan semestern. Det var ½priset på allt... Hysteriskt fullt med bilar på parkeringen och överallt utanför. Jag hittade mig en plats ute på vägen där jag inte var i vägen för någon endaste en.

Inne i butiken var det knökfullt, alla trängdes mellan hyllorna och alla möbler. Jag köpte en hurts som ska stå på balkongen (25 kr gav jag för den när rabatten var avdragen). Den får du se senare för det blir ett litet projekt att få snygg...
Hittade även flera meter svart spets (5 kr)
och en låda med lite smått och gott i (5 kr).
I lådan ligger knappnålar, måttband, symaskinsnålar, stoppgarn, knappar, spets, säkerhetsnålar, band i olika modeller. Tror att värdet ligger lite högre än 5 kr egentligen...
Jag köpte några små dukar (2,50 kr styck) som Alice ska få i 6-årspresent på måndag. Hon älskar att duka fint till sina "vänner". Hittade en underbar, stor, vit damastduk som jag inte kunde låta bli att köpa (20 kr).
Hittade två tavlor (7,50 kr styck) med snygga, gamla ramar.
Den nedersta tavlan kanske jag sparar men den översta blir bara ramen kvar.
När jag var klar och drog pirran ut till bilen med mina sommarfynd mötte jag en av kommunens "lapplisor" Jag hade tillsammans med några fler fått parkeringsböter på 700 kr! Inte såg jag förbudsskylten när jag letad plats. Det var inte jag som stod dubbelparkerad, utan jag hade hittat en plats där jag absolut inte stod i vägen. Så ibland blir sommarfynden på Second Hand dyra!

2 kommentarer:

 1. *Jag tar gärna bilden från översta tavlan!
  Vilka fynd du gjort! GRATTIS!!!

  Tack för din uppmuntran, det har fått mej att tänka om lite! Nu behöver jag bara orka fortsätta med det jag kommit igång med!

  Vad gör ni i helgen? Jag är kvar hemma så vill ni komma över och käka tårta så är ni välkomna! Mamma och pappa åker till Mora, men eftersom Miche jobbar så kan jag inte åka med.

  SvaraRadera
 2. Vi har 6-årskalas på söndag 15.30 för Alice. Vill ni också komma över då? Trodde ju inte det blev något kalas hos er efterdom du skulle bort.

  SvaraRadera