onsdag 18 maj 2011

Minnesvärd dag

Tänk att få tillbringa en hel dag i en vacker, rogivande miljö. Att bli omhändertagen och bortskämd. Utvald tillsammans med två andra kvinnor att få en make over-dag på Dekorerat i Strängnäs. Fotografen Gunnar tog några "förebilder" på morgonen och det blev en hel del "efterbilder" tagna när vi var färdigstylade. Kläder fick jag låna från Beckmans så jag kände mig så fin...
 Experterna planerar E, jag är sminkad och färgen verkar, A är klar...
Så här snygg blev jag efter ansiktsbehandling, bryn och fransfärgning, plockning av bryn, färgning och klippning av hår... Fler bilder kommer senare när fotografens bilder är klara.
Emelie och Michaela tog hand om oss så enormt bra hela dagen! De var så glada och underbara som gjorde vår dag minnesvärd. De har gjort sin salong till en skön oas med både hår- och hudvårdsbehandlingar. Vi modeller fick varsin kasse med oss hem med produkter, julafton!
Tusen tack för den här dagen tjejer, det blir en dag jag sent kommer glömma! Missa inte att se resultatet på Dekorerats blogg... Där finns redan fler bilder från vår dag.

Kramar Nina

3 kommentarer:

  1. Wow, vilken roligt dag! Tänk att få åka iväg på något sådant! Va fin du blev i håret:) Kram Sofie

    SvaraRadera
  2. Ja, jag håller med Sofie! Syrran är en snygging! GRATTIS till din lyxdag!

    SvaraRadera
  3. Va fin du blev ,nu vart jag sugen att dra till frissa o fixa en snygg sommarfrilla. Ser fram mot fler bilder,kram Lisa

    SvaraRadera