torsdag 3 februari 2011

Mitt i skit och elände


Hörde den här underbara sången nyss och vill verkligen dela den med dig. Det är mörkt och svårt vid flera gånger i livet, av olika anledningar, olika hos olika människor men det drabbar oss alla, precis alla!

Jag vet inte hur du tar dig igenom dina tuffa dagar i livet, men jag skulle inte klara mig utan min tro på Gud. Den betyder så mycket för mig och har burit mig genom det alldeles kolsvarta men finns där lika stark när livet leker och allt är bara bra. Livet är för svårt att klara själv. Utan nåt att hålla sig i.Utan nåt som är heligt.

I allt skit och elände kan jag vända mig till en som lyssnar men som inte alltid ger mig det svar jag vill ha. För Gud är god, inte bara snäll... Jag brukar säga till mina barn när de tjatar om något som inte är bra för dem: -Jag är inte en snäll mamma, jag är god! Är jag bara snäll så blir det inte bra för dig, men nu är jag god och säger nej för ditt eget bästa.

Gud finns alltid nära dig, vare sig du vill eller inte. Fick du tankar som du inte vill dela med andra här på bloggen kan du maila mig dina tankar eller frågor på ninaoco@live.se.

Kram Nina

1 kommentar:

  1. Vilken fin sång! Lyssnar och njuter...
    Livet är inte rättvist men Gud är god, men visst är det svårt många gånger att ta till sig det. Du skriver så fint! Kram Sofie

    SvaraRadera