lördag 2 oktober 2010

Lördagsnöje

Axel har feber och vi får vara hemma en sån här fin höstlördag. Han har varit duktig och varit hemma själv då jag jobbat förmiddagar så då vill vi inte åka ifrån honom idag.
Då hinner man läsa alla underbara bloggar! Den jobbiga avundsjukan kommer krypande när man ser allas fina, gamla hus där det alltid är städat och fint i den vita, vackra, lantliga miljön... Men jag trivs ju ganska bra i min hyreslägenhet på 94 kvm som jag försöker göra till det jag vill ha. Vill ha nya tapeter och nya golv (tror jag tjatat om det tidigare) men det verkar dröja.

Idag målade jag i alla fall klart tallrikshyllan som tillhört min mormor och morfar. Den satte jag upp ovanför mitt postsorteringsskåp och det blev så bra. Nu blir det lite lördagsgodis och mys med de små A:na i soffan.

Ha en skön fortsättning på helgen!

Kram Nina

4 kommentarer:

 1. När jag tittar på din blogg så känner jag precis som du kände inför dem du tittat på idag, bara så du vet ;-) ja, hus på landet har jag ju, men du har gjort så mycket fint och mysigt!
  Kram ke

  SvaraRadera
 2. Vill också ha en tallrikshylla,men tyvärr kostar dom skjortan. Du verkar ha det så mysigt hemma
  Kram Lisa som bodde i Helgarö kläpp förrut

  SvaraRadera
 3. Ke, du ska inte känna så! Det gäller att byta ut saker, ändra lite i taget och inte köpa det som inte passar, så att säga. Alexandra har inspirerats av er härliga hylla vid fönstret i vardagsrummet. Hon har fixat tegelstenar och plankor men det är inte på plats än. Underbart att träffas senast!
  Lisa, tack! Du har väl ett gäng grabbar/män hemma som kanske vill bygga lite åt dig... Det finns ritningar på nätet som jag kan tipsa dig om ifall du är intresserad. Du verkar trivas "där uppe" med hästar och allt.
  Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Hej
  Jag tar gärna emot ideer som finns på nätet, så vet du nån bra sida så tipsa mig gärna. Ja jag trivs kanon, vi bor i ett gammalt Köpmannahus o jag håller på och inreder, tycker om gammalt och nött ,gärna vita möbler,därför skulle en tallrikshylla bli kanon.Kram Lisa

  SvaraRadera