söndag 27 oktober 2013

Nu kan du handla!

Nu har jag påbörjat sidan med saker jag gjort själv och som är till försäljning! Sidan kommer att ändras vartefter saker tillverkas och säljs, så spana in där lite då och då. Klicka på fliken "Till försäljning" så kommer du rätt, eller klicka här.

Kram Nina

onsdag 23 oktober 2013

Ännu en sydag!

När barnen hade åkt till skolan belamrade jag matbordet med tyghögar, skärmatta, symaskinen och alla andra sygrejer! Det blev även några mindre varianter idag. Lite pillrigare men sånt gillar jag också...

Det är så roligt att ha tid att skapa igen. Idéerna och lusten bubblar så det gäller att hålla ångan uppe.
Nu har jag en stor väska full med alster som förhoppningsvis ska säljas i morgon. 
Kram Nina

tisdag 22 oktober 2013

Syväder ute i dag


I dag är det regn och rusk ute då jag passar på att sy lite till på torsdag. Då är det en föreläsning på en skola utanför Eskilstuna och en vän och lärare där frågade om jag vill sälja mina alster då.

Det passar perfekt nu så det är bara att sätta igång skapandet igen. I dag blev det en necessär för tex en kille som bara ska ha med tandborste, tandkräm och deo. Sen gjorde jag en till men i rosa tyger och jeans. 

Jag har en del som inte blev sålt sist så jag behöver inte tillverka allt den här veckan. Det går just nu väldigt upp och ned i min kreativitet så då är det bra att ha ett mål med tillverkningen.
Ha en fortsatt bra vecka! Det ska komma värme senare i veckan men idag vill jag bara hålla mig inomhus...

Kram Nina